Längtar så!

Nu har det gått ett tag sen jag klippte mig och jag är så sugen på att gå till min frisör i Stockholm. Man kommer till en punkt när man nästan får panik över hur ens hår ser ut. I alla fall jag, så det är verkligen så skönt att få klippa och i mitt fall också färga håret.
Det är så skönt tycker jag att vara nyfriserad och fin, då behöver jag inte sminka mig så mycket för att känna mig fin, det räcker med att bara vara fin i håret.

Många som håller med mig med det 

Ja jag tror verkligen att det är viktigt att man får göra lite sådana saker för sig själv så att man känner sig fin och fräsch. Men sen så kan det vara svårt att veta vart man ska gå om man inte har en frisör eller om man har flyttat eller ens frisör är på föräldraledighet till exempel. Vart går man då? Ja det är ju bra att det finns så många som man kan välja på och man kan alltid fråga runt och fråga andra vad dom brukar gå. Fråga nån kompis som du har ungefär samma stil som så att man vet att frisören förstår hur du vill ha det.

Jag har två frisörer som jag brukar gå till, om den ena inte kan så gå jag till den andra och så vidare och det är skönt tycker jag för det brukar oftast vara någon av dom som kan det datumet som jag vill.
Ja jag ska nog ta och boka en dag nu så att jag har något att se fram emot så att man vet att man kommer att bli fin i håret igen. För för min del så behöver jag det verkligen för det var ett bra tag sen jag gick.